Om os

De bedste løsninger kommer fra praksis, og det samme gør Cowrubber. To kvægavlere fandt sammen ud af, hvordan de kunne løse problemet med glatte staldgulve. Ved at se, tænke, prøve og holde ud. Resultatet er et produkt, som de har gjort mange kolleger glade for, og i de seneste årtier er hundredvis af stalde allerede blevet udstyret med Cowrubber.

Oprindelse Cowrubber

Kvægbrugeren Piet Lekkerkerkerker fra Giekerk (Fr.) installerede for et par år siden et særligt gummigulv i sin egen stald. “Jeg var overbevist om, at dette materiale ville være godt for kløerne. Praksis var mere genstridig. De uprofilerede gulve viste sig hurtigt at være for glatte. “Af ren og skær frustration tog jeg dem så ud igen.” Men idéen forlod ikke Lekkerkerkerker. Han blev ved med at lede efter en metode til at gøre disse gummigulve mere ru.

Og så kom han i kontakt med en anden mælkeproducent og teknologi-entusiast, Herman Ebbers fra Dedemsvaart. Det klikkede mellem de to mænd, og efter flere måneders eksperimentering fandt de den rigtige teknik og profil. Cowrubber var født! Lige nu er Cowrubber-staldmåtterne på vej rundt i hele Europa.

Arjan Lekkerkerkerker

Landmandssønnen, der efter at have studeret på Van Hall Larenstein i Leeuwarden begyndte at arbejde med fremstilling og installation af Cowrubber.

Ansvarlig for tilbud og administration.

Piet Lekkerkerkerker

Pete tager sig af den første kundekontakt og opmåler staldene hos landmanden. Han hjælper også sin anden søn på den 260 køer store mælkeproduktionsbedrift.

Telefon: 06 302 84 280